Прочитај ми чланак

Поповић: Вучић заслужује доживотну робију!

0

Новинар Предраг Поповић, говорећи на трибини у организацији покрета Ослобођење рекао је „Због свих злодела, издаје и криминала у који је увукао Србију у претходних девет година, Вучић заслужује да после смене буде осуђен на доживотну казну затвора“.

Поповић је објаснио механизам власти Српске напредне странке.

„Они су направили систем у којем народ Србије третирају као робове које подмићују народним парама из буџета“, каже уредник магазина Таблоид.

Он наводи да се у извештајима Стејт департмента „јасно види подршка доласку СНС на власт“.

„Требало је направити пост-досовску Србију, која ће да служи западним интересима у погледу Косова, Републике Српске, уласка у НАТО. То је слично Хрватској, где је урађена десанадеризација“, каже Поповић.

Он је додао и да режим у Србији има јак негативан лични печат.

„То је карактер Александра Вучића, понижавање слабијих и снисходљивост према јачима. Његов карактер увек избија, јер је јачи од његове интелигенције. Том својом личном патологијом он је затровао целу нацију“, изјавио је Поповић.

Уредник Таблоида осврнуо се на бројне афере о лидеру СНС које је открио последњих година.

„Срећан сам што сам откривао и писао о прљавим пословима Александра Вучића и свих политичара који су уништавали Србију, али нажалост све то има цену“, додаје он.

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић, који је био домаћин трибине, истакао је да Србију „може да ослободи“ само права политичка опција, која ће окупити народ око националне и слободарске идеје и која „неће правити компромисе са режимом“.

„Лажна опозиција пристаје на Вучићеве намештене изборе и тако му даје легитимитет, и пред српским народом и пред његовим западним партнерима“, сложили су се Ђорђевић и Поповић.

Ипак, наводи Поповић, власт Александра Вучића „неће имату тужан крај“.

„Народу Србије ће лакнути када се ослободи од картела који је опљачкао, окупирао и уништио нашу земљу“, наводи овај дугогодишњи новинар.