Прочитај ми чланак

Поповић: Шапић наставља да удара по Вучићевим најближим сарадницима

0

Александар Шапић је након укидања у народу озлоглашеног Бус плуса, који је био изузетно профитабилан пројекат режимског картела, наставио да вуче неочекиване потезе у СНС породици.

„Предраг Лукић је поднео оставку на функцију градског секретара за јавни превоз због притиска Александра Шапића, који је захтевао да поднесе кривичне пријаве против Ђиласа, Синише Малог и Горана Весића због Бус Плуса. Шапић наставља да удара по Вучићевим најближим сарадницима“, написао је новинар магазина „Таблоид“ Предраг Поповић на свом Твитер налогу.

Поповић је и јуче написао на Твитеру да Шапић као високи СНС функционер није споменуо Вучићев „највећи митинг у историји“ 26. маја нити је позвао Београђане да дођу као што су данима раде бројни снс министри, градоначелници и функционери, па чак и ТВ водитељи.

„Шапић на конференцији за медије ниједном није поменуо СНС и није позвао на митинг који Вучић организује 26. маја. Тако се понаша градоначелник свих грађана, а не као Вучић, који функцију председника државе користи за ширење подела у народу и промоцију свог картела“, написао је Поповић.