Прочитај ми чланак

Поповић: Бркић почео штрајк глађу у затвору! Вучић би да га заувек склони (ВИДЕО)

0

Познати новинар Милован Бркић, уредник магазина "Таблоид", ухапшен је након првог протеста у Београду и од тада је у притвору. Иако ни на који начин пензионисани новинар са дијабетесом не угрожава живот председнику Србије Александру Вучићу, тужилаштво је предложило чак две године затвора!

„Милован Бркић од јутрос штрајкује глађу. Иако ће то додатно угрозити његово нарушено здравље, ово је једини начин на који може да утиче на тужиоце и судије да поступају по закону, а не по Вучићевом наређењу“, рекао је новинар Предраг Поповић за Србин.инфо.

Он је открио све детаље у вези овог случаја, који јавност потпуном игнорише. Како политичари, тако и све медији (режимски и тзв. независни), али и удружење новинара НУНС, које је Милован Бркић и основао.

Подсећамо, Бркић и његов магазин „Таблоид“ су први у Србији писали о плантажи марихуане „Јовањица“, о убиству Владимира Цвијана, шверцу оружја, спрези политичара и правосуђа са криминалом, као и о бројним аферама које су се до пре неколико година сматрале „теоријама завере“.

Више о случају Милована Бркића погледајте у видео прилогу.