Прочитај ми чланак

Поново туча међу напредњацима у Нишу, интервенисала полиција

0

Поново инцидент међу нишким члановима и функционерима Српске напредне странке, који је завршен интервенцијом полиције, сазнаје Н1 из извора у СНС-у у Нишу.

У просторијама месног одбора ове партије за опстину Медијана дошло је до кошкања и физичког сукоба више напредњака због неслагања са резултатима гласања, где је, како сазнајемо, једна група покушала да отме записнике.

Овога пута су учествовали и “момци са капама и капуљачама”, пише Нишка иницијатива, наводећи да су због овог инцидента присутни завршили вече давањем изјава у полицији.

Још нема вести из полиције, којој је упућен захтев за информације о инциденту који се, како сазнајемо, догодио у понедељак увече.

Нишка иницијатива наводи да је имала увид у снимак самог инцидента, на коме се види отимање записника, као и више лица са капуљачама и наочарима на глави. Препознају се функционери општине Медијана, ЈП Пошта, Спортски центар Чаир, ЕПС.

У нишком СНС-у су, подсетимо, у току избори у месним одборима пред финално одлучивање ко ће бити “први напредњак града Ниша”. Међу владајућима је годинама уназад више струја које често улазе у сукобе, због чега су били критиковани и од стране председника СНС Александра Вучића.