Прочитај ми чланак

Понош: Тужилаштво би требало да се бави члановима Савета за националну безбедност

0

Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је вечерас, поводом седнице Савета за национлану безбедност, да би држава била безбеднија да се „та екипа никада није ни састала“.

„Екипа која је своје вечерашње окупљање за рају крстила као седницу Савета за националну безбедност могла је своје личне и породичне односе да расправи на главном одбору, на страначкој слави, на стадиону, у винском подруму, у расаднику… На некој од локација где су и закували ово што нама сервирају“, навео је Понош на свом Фејсбук налогу.

„Држава би нам била безбеднија да се никад нису ни састали. Сада, када се растају, кад секу намештај на пола, презиђују кућу и ломе багрење, траже публику и овације. А посла реално има само за тужилаштво. Кад су већ на окупу“, додао је Понош.

У Палати Србија одржана је седница Савета за националну безбедност, после које су председник Србије Александар Вучић и министар унутрашњих послова Александар Вулин на конференцији за новинаре приказали фотографије масакрираних тела људи за које су навели да су жртве организоване криминалне групе Вељка Беливука, званог Веља Невоља.