Прочитај ми чланак

Полиција зауставља све аутобусе који су кренули на велики протест у Београду ВИДЕО

0

Широм Србије стижу извештаји о томе да режимска полиција зауставља аутобусе са народом који је организовано кренуо на протест који се вечерас од 18 часова одржава испред Храма Светог Саве.

–  Вучићев режим у страху! Полиција не дозвољава пролазак аутобуса који је кренуо на Велико национално окупљање! – поручују из Двери.

Полиција је зауставила све аутобусе у којима се налазе наши чланови и симпатизери који су кренули на скуп испред Храма Светог Саве, каже Милица Ђурђевић Стаменковски из Заветника.

– Нови Сад, Лесковац, Прокупље, Лебане, Власотинце, Крагујевац, Ужице, Зрењанин, Зајечар, Врање, Шабац… Буквално са свих локација.

Онемогућено је даље кретање, а возила су упућена на ванредни технички преглед. Режим Александра Вучића брани Србима да обележе годишњицу Погрома.

Не можете да спречите народ да вама и вашим газдама у Бриселу каже шта мисли: УЛТИМАТУМ НЕЋЕ ПРОЋИ! ВИДИМО СЕ ИСПРЕД ХРАМА – поручује Милица Ђурђевић.

Из Народних патрола су такође упозорили да полиција зауставља возила са људима који су кренули на протест и апеловали да Београђани изађу у што већем броју на протест.