Прочитај ми чланак

ПОЛИЦИЈА И МЕДИЈИ ЋУТЕ: Нико не реагује на претње смрћу лидеру опозиције

0

И поред тога што је извесни Велибор Миловановић из Крушевца пре неколико дана упутио прење срмћу Сергеју Трифуновићу, а цео случај пријављен полицији, не само да нема хапшња, већ о целом догађају ћуте и режимски медији.

Нису ћутали када је недавно покренута медијска кампања о претњама које на друштвеним мрежама добија Александар Вучић. Тада су поред пропагандног силовања читалаца са овом темом од стране режимских „медија“ уследила и експресна хапшења.

Foto: Printscreen

Додуше, ова привођења су по свему судећи била попут спортског риболова – пољуби и врати, па су се „оркивљени“ брзо нашли на слободи. По свему судећи, битно је само шта изађе на насловним странама таблоида, а не да ли је неко заиста починио кривично дело.

Просто је невероватно да режим у својим медијима свакодневно оптужује део опозиције да је крао стотине милионе евра, а да због нико није ухапшен. На тај начин Александар Вучић амнестира све оне који су крали пре пошасти зване Српска напредна странка, а по свему судећи и за себе, своју породицу и сараднике очекује исти (само реторички) третман када једном падне с власти.

Претње смрћу на Твитеру

Претње смрћу на Твитеру

Зашто нема хапшења? Зашто се не приведу правди сви који су незаконито стекли богатство и сви који прете смрћу политичким противницима? Докле ће разни лудаци који прете смрћу и ботови да буду слепи на чињеницу да је Вучић преузео екипу и систем владавине „досоваца и жутих“ (Беба Поповић, Горан Весић, Синиша Мали, Зорана Михајловић, Јелена Триван, Вук Драшковић, Небојша Крстић, Ненад Чанак, Чедомир Јовановић…). Чак је преузео и такозвани инвестициони план Млађана Динкића.

Шта год ко мислио о Сергеју Трифуновићу и осуђивао га због његовог потпуно неразумног и бесмисленог става да се у Сребреници десио геноцид над Бошњацима, нико не би смео да му пошаље претње какве му је поручио извесни Велибор Миловановић из Крушевца:

– Ј…м ти семе и племе! Иди код Хрвата, мајку ти ј…м усташку! Кажи ми само пи..о када долазиш у Крушевац? Да ми само објасниш за кога радиш и колико лове добијаш! Јел знаш мајмуне да могу лагано да ти пуцам у главу, а да немам ни мало гриже савести – написао је Трифуновићу човек који се представља као Велибор Милановић.

Додуше, питање је колико је и реално очекивати реакцију од министра полиције којем као да је једина преокупација – нада да ће јавност заборавити аферу са фалсификованом дипломом.