Прочитај ми чланак

Полицајци се склонили да гледају напад на Сергеја (ВИДЕО)

0

Јучерашњи сукоб Сергеја Трифуновића и човека који га је претходно напао у Кнез Михаиловој, обележила је сцена у којој један полицајац свог колегу одвлачи са места инцидента.

На снимку који је објавила Ал Џазира Балканс, види се како један полицајац креће на место сукоба, међутим, њега у супротну страну одвлачи колега и тиме га спречава да реагује.

Погледајте видео од 00:34 секунде.

То није промакло ни појединим твитерашима, а своје виђење ситуације дао је и Мирко Поледица, редседник Синдиката професионалних фудбалера.

“Ево га снимак како полицајац вуче за рукав колегу полицајца, одвлачи га на страну и не дозовљава му да реагује по службеној дужности.

 

Подсетимо, Трифуновића је јуче ударио Ж.А. песницом у главу након кратке вербалне расправе. Нападач је приведен, а Трифуновић је рекао да је реч о незадовољном бојкоташу.

“За напад кривим и оне који су креирали бојкот и који ме на мрежама називају издајником и плаћеником Александра Вучића”, рекао је Трифуновић. Он је додао да је човек који га је напао и раније одлазио до штанда ПСГ и изговарао различите увреде на рачун чланова странке.