Прочитај ми чланак

ПОКС: Предложени споразум ЕУ сам по себи представља признање КиМ

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) за јучерашњи инцидент у Скупштини Србије сматра одговорним искључиво председника скупштине због његове самовоље и манира да не даје реч посланицима за очигледну повреду пословника, иако му је то обавеза.

На јучерашњој седници председник Србије обмануо је јавност, када је обећао да неће признати независност лажне државе Косова, јер није објаснио да самим чином потписивања срамног француско – немачког споразума, то ће суштински бити урађено. Након тога Србија све и да хоће, не
може спречити чланство тзв. Косова у УН , па чак и да гласа против њеног чланства – изјавио је потпредседник Скупштине Србије и председник ПОКС Војислав Михаиловић.

Грађани морају да знају да након потписивања спорног споразума, Албанцима више није ни потребно признање од Србије, него ће они независност и чланство у УН стећи и против воље Србије. То је велика превара која нам се спрема од стране запада и нашег руководства. Србија се у случају прихватања француско – немачког споразума практично одриче Косова и Метохије и нема више никаква права и ингеренција нам њим" – додао је Михаиловић.