Прочитај ми чланак

ПОКС: Незаконито рекламирање Вучића на билбордима

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) подсећа власт на законе ове земље којима је рекламирање политичара на билбордима забрањено ван предизборне кампање.

„Србија је преплављена билбордима са ликом Александра Вучића, председника СНС, иако то није законом дозвољено ван предизборне кампање. Ми немамо илузију да ће власт која крши Устав поштовати законе, али смо дужни да упознамо јавност и са овом чињеницом. По ко зна који пут, председник државе шаље поруку да мисли да је изнад закона“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

Фото: Срђан Миливојевић

 

„Ово је добар показатељ како власт замишља ванредне изборе које најављује. Неће проћи њихова замисао да се организују избори, трка на којој ће опозицији бити везане и ноге и руке. Захтевамо да се обезбеде фер и поштени избори на којима неће председник СНС добити дупло више времена у медијима од свих осталих странака заједно. Иако Вучић закаже изборе на јесен, протести треба да се наставе докле год се не обезбеде услови за фер и демократске изборе на којима ће грађани моћи исказати своју слободну вољу“ – додао је Михаиловић.