Прочитај ми чланак

ПОКРЕТ ОСЛОБОЂЕЊЕ позива на трибину о Косову

0

Покрет Ослобођење саопштио је да у петак увече организује трибину на којој ће говорити др Марко Јакшић, из покрета „Отаџбина“ са Косова и Метохије.

„У овом тешком тренутку за српски народ у покрајини, када их Курти напада, а када се Вучић прави луд и пушта Косово и Метохију низ воду, морамо да разговарамо шта можемо да учинимо и како да се одбранимо“, рекао је овим поводом председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић.


Према његовим речима, у Београду по питању Косова „влада медијски мрак“. „Зато је важно да имамо овакве трибине, да нам људи са лица места који познају тематику кажу шта се заиста дешава на Косову и Метохији. Да будемо светионик истине у напредњачком медијском мраку“, додаје Ђорђевић.

Трибина се одржава у склопу серијала „Разговори са народом“, а биће одржана у петак, 15. октобра, у просторијама покрета Ослобођење у Београду (Таковска 23), са почетком у 19 часова.

Др Марко Јакшић ће пре трибине одговарати на питања новинара у вези са актуелном ситуацијом на северу Космета.

Из покрета Ослобођење су такође саопштили да ће заинтересовани моћи да прате трибину и онлајн, на њиховој фејсбук страници, као и на јутјуб каналу Србин Инфо.