Прочитај ми чланак

ПОКРЕТ ОСЛОБОЂЕЊЕ покренуо акцију „милион налепница за издајника“

0

Покрет Ослобођење саопштио је јавности да је покренуо акцију штампања и дистрибуције милион налепница са ликом Александра Вучића и натписом „издајник“, које ће, према њиховим речима, „преплавити Србију у наредном периоду.“

Како каже Млађан Ђорђевић, председник овог покрета, на такав потез су се одлучили након што им је полиција прошле недеље, приликом обележавања годишњице бомбардовања СР Југославије, одузела транспаренте сличне садржине.

„На транспарентима су биле слике Вучића у срдачним позама са Тонијем Блером, Билом Клинтоном, Герхардом Шредером и Хашимом Тачијем, са свима онима који су бомбардовали Србију и који нам и данас отимају Косово. И наравно Вучић, чији режим са њима већ девет година ради на заокруживању независности тзв. Косова“, истиче лидер Ослобођења.

Он указује да је полиција одузимањем ових транспарената хтела да сакрије истину од јавности, али да ће „сада цела Србија да види ову поруку и да се подсети ко је издајник.“

Из покрета Ослобођење објашњавају да су почели да примају и донације грађана за штампу милион налепница, као и да је одзив одличан. Наиме, како кажу, за неколико дана су већ пристигле уплате из свих крајева земље – из Косовске Митровице, Новог Сада, Новог Пазара, Кикинде, Ужица, Ариља, Кучева, Сокобање, Панчева, Аранђеловца, Сремске Митровице и многих других места.

„Свако ко се јави нашем покрету и уплати макар и малу донацију за акцију, добиће пакет налепница, да шири ову поруку истине у свом граду или селу. Цела Србија мора да види да је Вучић издајник“, закључује Млађан Ђорђевић.