Прочитај ми чланак

Погледајте: Скупштина ЦГ – због српске заставе Милова посланица узбуђена (ВИДЕО)

0

Посланик Демократског фронта Јован Вучуровић, током заседања Скупштине Црне Горе на Цетињу, развио је српску тробојку.

– Поштовани грађани, председник Скупштине има намеру да ми одузме реч, да уведе полицију поново у Скупштину и да полиција посланике Демократског фронта још једном избаци из Парламента, а разлог томе је зато што сам развио ову тробојку, заставу слободе у Парламенту, тамо где јој је место и где ће бити враћена једног дана – казао је Вучуровић.

Након тог излагања закључио је:

– Никада издајнички Монтенегро не може бити јачи од историјске Црне Горе – истакао је посланик Демократског фронта.

На излагање Вучуровића реговали су из ДПС-а, пре свега народна посланица Александра Вуковић које јавила, како је рекла, „за казнену реплику”:

– Ово што говорите је ваш пораз политичке културе и морала јер вас и вашу политику потпуно карактерише потпуна одвезаност од друштвене реалности. Ви, Демократски фронт, овде стално ширите неке тројбојке и нема незнане амблема крчмећи будућност Црне Горе и њених грађана, истакла је Вуковић додавши да ДФ никада није могао да изађе из истоветних парола, а то је да је, како је рекла „предшедњик наше партије”, мислећи на Мила Ђукановића, крив за све и свашта.

А шта је даље, видно потресена, посланица ДПС рекла овом приликом у споменутој дебати погледајте у видео прилогу горе, па сами о свему донесите свој суд.