Прочитај ми чланак

Погледајте: Бошкo изнео доказе да министар полиције нема ни факултетску диплому!

0

Став Двери је да Министар треба хитно да поднесе оставку, као и да треба преиспитати све дипломе државних функционера и запослених у јавном сектору.

Антикорупцијски тим Српског покрета Двери дошао је до ексклузивних података који се тичу образовања актуелног министра полиције Небојша Стефановић: Небојша Стефановић не само да нема докторат, већ нема завршен ни факултет. Др Небојша Стефановић има завршену само средњу школу!

У Извештају о оцени докторске дисертације из јуна 2014. Комисије за докторате Мегатренда наведено је да је именовани завршио основне академске студије на Факултету за пословне студије у Београду, што је неистина. Чак и ако постоји диплома ове високошколске установе, она је чист фалсификат.

Небојша Стефановић је добио Решење о нострификацији Дипломе о завршеном високом образовању на ”Мегатренд Интернешнал Експерт Консорцијум лимитед” (Megatrend International Expert Consortium Limited), којом се та диплома изједначава са дипломом Факултета за пословне студије. Предметно решење донето је дана 17. 02. 2005. године, заведено под бројем 742/05. У бази свих студената Мегатренда утврђено је да именовани није положио ниједан испит, те да му је издата диплома чист фалсификат.

А ево ко је све учествовао и ко је све повезан и награђен када је СНС дошао власт због тога што је Небојша Стефановић стигао до докторског звања:

У предметном досијеу налази се овај оригинал Решења о нострификацији бр. 742/05 од 17. 02. 2005. године, као основ за пријаву магистарске тезе. Именовани је поднео захтев за пријаву магистарске тезе, одбранио магистарски рад и поднео молбу за одбрану докторске дисертације. Решење о нострификацији потписао је Мирко Кулић, тадашњи декан Факултета за пословне студије, чији је син Марко Кулић, садашњи градски секретар за опште послове. Комисију за оцену подобности теме магистарске тезе и кандидата чинили су Ана Ланговић Милићевић, државни секретар Министарства просвете, и Татјана Цветковски, њена кума, која је члан Националног тела за акредитацију и проверу квалитета у високом образовању, док истовремено ради као професор на Мегатренду.

Српски покрет Двери позива министра Стефановића да – уколико су наши наводи тачни – одмах поднесе оставку. Такође се обавезујемо да ћемо на овај начин преиспитати дипломе свих државних функционера и запослених у јавном сектору, зауставити криминал и једном за свагда вратити поверење у српски просветни систем.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!