Прочитај ми чланак

ПОДМЕТНУЛИ МУ да је вређао лидере ДФ – Син Здравка Кривокапића: То нисам ја!

0

Син мандатара за састав црногорске владе Здравка Кривокапића обратио се јавности путем Фејсбука поводом текста под насловом "Лажне поруке “сина” мандатара Здравка Кривокапића: Лидере ДФ-а треба послати у канализацију, Мандић је настањен у цријевима Александра Вучића!", насталог на основу увреда које је Демократском фронту упутио неко ко се лажно представља као син Здравка Кривокапића. Његову објаву преносимо у целости.

– Од јутрос се подигла хајка по друштвеним мрежама на мога оца. Није то ништа чудно, нарочито не у нашем друштву, јер најтеже је бити пророк у своме селу. Међутим, та нечасна кампања је „закучила“ и мене.

У духу породичног васпитања и културе којој су ме отац и мајка научили, никада себи не бих дозволио да се на такав начин бавим другим људима. Ни речник ни категоризације оног типа нису нешто што ми приличи. Нарочито спрам оних који су поменути.

Несам укључен у политичке процесе, живим од свог рада и сигуран сам да ће отац уз све добре људе успети да Црну Гору учини нормалном земљом.

Међутим, повод мог реаговања управо доказује да она то још није. А знам да он новостечену улогу сагледава само спрам одговорности коју носи. Сматра је својим усудом и враћањем обавезе према прецима. Сигурно знам да њему није битно да буде премијер, већ да учини нешто добро за сав народ у Црној Гори.

Не замерам имењаку који се „послужио“ коинциденцијом. На крају крајева, сатира је легитимна и одраз слободе коју жељно исчекујемо. Али замерам онима који су одмах злурадо то пренели као моје речи. Нечастан је јутрошњи поступак портала борба.ме, а морам запазити и да им није први. Но, нисам ја тај који треба да им суди. Читаоци су ту. Надам се да ће ово моје реаговање пренети интегрално, као што су били агилни када је реч о ономе што ја нисам помислио, а не казао.“