Прочитај ми чланак

ПОЧИЊЕ – Вучићев СНС посланик Драгишић: Руси, је…емо вам матер, јурићемо вас!

0

Данас је задатак сваке Српкиње и сваког Србина да ПУТИНОГУЗЕ који шире злочиначке идеје, упозори на оно што раде и да им се оштро супротстави, то је начин да бранимо Србију - написао је на друштвеним мрежама проф. др Зоран Драгишић, народни посланик , члан посланичке групе Српске напредне странке.

Тако се у оштрој критици Руске федерације приклључио Вуку Драшковићу, који је Владимира Путина упоредио са Адолфом Хитлером, а инвазију Русије на Украјину са фашистичким ратним походима у Другом светском рату.

Да ли је у питању заокрет политике власти у Србији према Русији или тактика режима који преко периферних чиниоца власти повремено одашиље отровне стреле према Владимиру Путину не би ли се некоме додворили, тек Драгишић је поручио Русима:

 – Јурићемо вас где год се појавите, неће бити рупе у Србији у којој ћете моћи да се сакријете… Украјина није ништа шта вас чека у слободарској Србији, Ј…. ли вам мајку издајничку… – загрмео је режимлија Драгишић и препознатљивим речником власти запретио Русима и само он зна коме све још.

А онда је у даху наставио да бриљира и позвао државне органе да ‚‚заштите Србију од руске агресије“.

Фото: Принтскрин

 

– Државни органи морају да предузму све из њихове законске надлежности да Србију заштите од руске агресије. У супротном ће то урадити слободни грађани, али то неће бити добро ни по уставни поредак ни по грађане. Идеална ситуација је да државу штити онај ко је надлежан – позвао је проф.др Зоран Драгишић државу да ‚‚реагује.

– Данас је задатак сваке Српкиње и сваког Србина да ПУТИНОГУЗЕ који шире злочиначке идеје, упозори на оно што раде и да им се оштро супротстави, то је начин да бранимо Србију – нагласио је Драгишић.

На крају је „поентирао“ и позвао на отпор Русима:

 – Људи, морамо разумети, Русија води рат против Србије, жели да преко нас отвори сукоб на Балкану који ће скренути пажњу са Украјине. Овде су послали квислиншка говна под именом ‚‚Зли орлови“. Морамо се супротставити због наше будућности – закључио је Зоран Драгишић, члан посланичке групе Српске напредне странке (СНС).

Зоран Драгишић завршио је Факултет цивилне одбране, као и Правни факултет у Београду. Магистрирао је 1998. на Правном факултету. Докторску дисертацију „Правно-политички статус националне безбедности“ одбранио је на Правном факултету у Београду 2004. године.

Од 1994. ради на Факултету безбедности и руководилац је специјалистичких студија ‚‚Безбедносни менаџмент у области одбране од тероризма“.

На председничким изборима 2012. био је кандидат Покрета радника и сељака и освојио је 1,54% гласова. 

Од 2016. године је народни посланик Српске напредне странке (СНС) која му је три пута поверила посланички мандат.