Прочитај ми чланак

По мери Весића: Шаровић донео покретни WC на поклон заменику градоначелника ВИДЕО

0

Чланови покрета „Љубав, вера, нада“ довезли су данас испред Скупштине Београда мобилни клозет на којем су окачили табле са исписом: „Покретна канцеларија Горана Весића“.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић пре неколико месеци започео је кампању обиласка Београда и околине, а за то користи кампер возило као своју покретну канцеларију.

„Покретни кампер који је закупио његов пријатељ Немања Алексић коштаће 22.515 евра и у складу са Законом о спречавању корупције то је поклон који ниједан јавни функционер не може да прими“, рекао је председник покрета „Љубав, вера, нада“ Немања Шаровић.

Шаровић је навео да је његов покрет желео да омогући Весићу „да настави свој посао“ због чега су набавили канцеларију која је, како је казао, по његовој мери.

„Она суштински жигоше корупцију у Скупштини града и читавој држави. Нећемо одустати од идеје за коришћење покретне канцеларије ако Весић не жели да је користи. Ићи ћемо по Београду и решавати проблеме грађан и указивати на сва лажна обећања Весића“, нагласио је он.