Прочитај ми чланак

По целом свету, па и у Србији: Промотери геј параде промовишу педофилију

0

Промотери геј параде постављају питање патриотама: Зашто повезујете геј параду са педофилијом?
У реду је да имате свој став против геј параде, ово је демократко друштво, али научите макар да разликујете гејеве од педофила!

ОДГОВОР:  Патриоти разликују гејеве од педофила, међутим изгледа да ЛГБТ активисти такву разлику не сматрају за важну. 
Да будемо сасвим озбиљни, 2010. године један од промотера и подржавалаца геј-параде у Београду је био извесни Франк ван Дален, који је том приликом учествовао на београдској конференцији за медије заједно са ЛГБТ активистима: (цела вест на линку)

Оно што је на конференцији вероватно „пропуштено“ да се нагласи, а накнадно је изашло у јавност,  је да је дотични Ван Дален оптужен за злостављање деце и то управо на једној геј паради (у Холандији).

Ван Дален  је успео 2007. године да издејствује да на геј паради у Холандији буде уведен и чамац за дечаке од 12 до 16 година, а недуго потом подигнута је оптужба против Ван Далена да је покушао да злоставља једног од дечака који је био у том чамцу, као и да је брод са децом третирао као јавну кућу. (цела вест на линку)
 
Ван Дален је учествовао на геј паради у Београду 2010., шетајући , ни мање ни више са тадашњим министром Чиплићем. (На слици , Ван Дален одмах испод пароле „Смрт држави“, а министар Чиплић десно. Обојица на челу параде).
 
Подсећамо да је ЛГБТ активиста Бојан Стојановић био један од организатора ове „вандаленове“ геј параде 2010. у Београду, а да је и сада главни организатор геј-параде ове 2012. године. (на слици први с лева, Бобан Стојановић, 2010. )

Патриоте сматрају да је стављање сексуалних преференција у јавни простор, њихова промоција кроз геј параду, наметање идеологије хомосексуализма кроз причу о људским правима и праву на слободно окупљање – пут који постепено отвара могућност легализацији педофилије и свакој другој врсти скаредности.

 

Примера за то из „развијенијих земаља“ има пуно од којих издвајамо:

1. НАМБЛА – северно америчка асоцијација која се залаже за легализацију хомосексуалног односа са малолетницима, такође истиче да се бори за људска права, право на слободну љубав и заштиту од дискриминације и угњетавања. Они такође као и геј-парадери истичу да желе да „оснаже“ свакога (у овом случају малолетне особе) да се боре за људска права у свим областима, а не само у области сексуалности. Више о НАМБЛА организацији ОВДЕ

2. Фолсом Стрит Фер  – свој „Прајд вик“ тј. „Недељу поноса“  као и наши геј-парадери само под називом „Folsom Street Fair “ – такође има и организација која промовише различите сексуалне скаредности и девијантна понашања користећи се својим правом на јавно окупљање. Више о ФСФ погледајте ОВДЕ

На овај начин, презентујући проблем кроз призму борбе за људска права, права на јавно окупљање, јавно изражавање и кроз лажну борбу против дискриминације, свака сексуална скаредност (хомосексуалног или хетеросексуалног типа) се може наметнути као пожељан начин живота за нас, нашу децу и друштво у целини, које барем у Србији  још увек заступа традиционалне породичне вредности.

Зато кажимо СТОП геј – паради у Србији ! Стоп тоталитарној идеологији хомосексуализма која нам се сервира кроз причу о људским правима.

Зауставимо на време улазак различитих скаредности у наше друштво, наше породице, школство, здравство, медије и државне институције.

 

(Двери, Википедија)