Прочитај ми чланак

ПЛАН РАМУША ХАРАДИНАЈА: Албанску робу шаље на Север КиМ уз пратњу дугих цеви

0

Премијер привремених институција у Приштини током поподнева упутиће четири камиона албанских трговинских ланаца на север Косова и Метохије уз асистенцију Кфора и косовских безбедносних снага

ПРЕМИЈЕР привремених институција у Приштини Рамуш Харадинај има сулуди план – током поподнева упутиће четири камиона албанских трговинских ланаца на север Косова и Метохије, и то уз асистенцију Кфора и косовских безбедносних снага – сазнају „Новости“.

Намера им је да са камиона продају намирнице становништву четири српске општине – Косовској Митровици, Звечану, Зубином Потоку и Лепосавићу.

Харадинај планира да попут шверцера продаје робу са камиона. Због притиска насталог пред очима света због затварања српских, горанских и ромских продавница у знак протеста због напада албанске полиције на комби који је превозио робу, тзв. премијер Косова се одлучио на сулуди план, како би одржао таксе и пред светом глумио нормалност.

Иначе, привредници са севера Космета јутрос су у знак протеста због огромних такса које је Приштина увела пре више од седам месеци, ступили и штрајк и нису отворили своје објекте – од продавница до фризерских салона.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!