Прочитај ми чланак

Питање Двери Куриру: За кога ви радите?

0

Dveri
У данашњем броју дневног листа „Курир”, који представља службени лист Владе Вучић-Дачић-Динкић, Двери су на сраман начин доведене у везу са Драганом Ђиласом, који по писању Курира Дверима „даје финансијску подршку и простор у медијима који су под његовом контролом”, а све са циљем рушења Владе Србије.

Да су Двери против Владе Србије и да сутра организујемо прве демонстрације против нове Владе, то није спорно, али је спорно све остално у Курировом тексту. Нити су Двери имале, нити имају било какве везе са Ђиласом! 

Такође, спорно је да је Драган Ђилас опозиција овој власти, пошто је до сада имао идентичне ставове са Владом по питању предаје Косова и Метохије и безалтернативног пута у ЕУ. 

На ове већ толико пута израубоване празне приче и излизана подметања, одговорићемо контрапитањима редакцији „Курира” и комплетној јавности, пошто уредници и новинари раде по службеној дужности:
1.Ко већ 10 месеци држи Ђиласа на месту градоначелника у Београду, а има већину којом га може срушити са власти?

2.Да ли је то можда онај исти који уређује Курир?

3.Да ли је било ко видео било које гостовање Двери на великим медијима у последњих 6 месеци?

4.Где је „Курир” био да објави када смо говорили о Ђиласу као медијском тајкуну који се обогатио на народној грбачи и открили да је Ђилас из предизборног програма Двери украо 7 од 15 тачака свог новог програма ДС?

5.    Да ли је било ко од великих медија ових дана најавио протест који Двери организују против Владе Србије?

6.    За кога „Курир” ради када минира народни протест сутра у Београду у одбрану Косова и Метохије у саставу Србије, и иако га помиње не наводи ни место ни време – да га не би случајно изрекламирао?

Свим грађанима Србије који мисле својом главом, а не „Курировим” намештаљкама, јасно је да је Покрет Двери истинска опозиција и владајућем режиму, као и Демократској странци, чијем паду са власти смо пресудно допринели открићем изборне крађе о Ђурђевдану и двонедељним демонстрацијама у Београду између два круга председничких избора. 

Тадић јесте тада пао, али је нова Влада преузела Тадићеву политику и оставила Ђиласа на челу Београда, рачунајући да ће им затребати за велику коалицију СНС и ДС после ванредних избора.