Прочитај ми чланак

Певачу пук’о филм: Вучић нас психички малтретира, нек отвори свој канал (ФОТО)

0

Певач Милан Топаловић Топалко се преко друштвене мреже Инстаграм обратио председнику Србије, Александру Вучићу. Наиме, Топалко га је замолио да отвори свој канал и на тај начин спасе све које својом појавом психички малтретира.

Певач се на првој причи (сторy) похвалио да је гостовао у емисији Шареница на РТС-у, где је отпевао неколико својих песама. Потом је обавестио све да је емисија у којој је гостовао прекинута да би Александар Вучић нешто рекао.

– Једном у години дођем у емисију Шареница на РТС-у да отпевам пар својих песама – написао је на првој причи, да би одмах после тога објавио и другу и објаснио разлог зашто се изнервирао.

– И дође човек који је 24/7 на свим телевизијама и прекине ми емисију јер има нешто важно да каже… Што сам чуо једно 23453244323 пута… Није могао да сачека макар да се заврши емисија, која је много лепа – написао је Топалко.

У последњој, трећој причи на ову тему, певач је дао конструктиван предлог Александру Вучићу. Наиме, Топалко га је посаветовао да отвори свој канал и спаси људе које он својом појавом психички малтретира.

– Молим вас, нека му неко каже да отвори свој канал, па ко воли и хоће да га гледа, нека гледа и тако спаси нас остале које човек својом појавом психички малтретира и узима наше време. Боже господе, спаси – написао је Топалко на друштвеној мрежи Инстаграм.

Хоће ли председник Србије послушати певача да отвори свој канал и тако омогући и осталима да се појављују на РТС-у?