Прочитај ми чланак

ПЕТРОВИЋ И ЗЛАТАНОВИЋ: Шта је Ного открио о новој Вучићевој превари (ВИДЕО)

0

У емисији „Прелиставање” медијске куће „Центар”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно и без цензуре прелистава се дневна штампа уз коментаре на најактуелније друштвено-политичке догађаје.

Дискусија се посебно распламсала када се повела реч о састанку српског патријарха Иринеја са Председником Србије Александром Вучићем, у вези дискриминације Срба у Црној Гори од стране милогорског режима, али и када се указивало на моћ милогорског лобија на Београдски универзитет (00:01:00);

Осим тога, тема емисије је била реакција патријарха Иринеја на штрајк глађу Бошка Обрадовића и Ивана Костића испред Скупштине Србије, као и могуће одлагање парламентарних избора у Србији, који су заказани за 21. јун (00:30:00).

Током емисије су др Петровић и Златановић изнели своје ставове и у вези економских мера које примењује влада Србије ради санирања последица економске кризе услед пандемије (00:44:00) и у вези ревизије историје са циљем да се српском народу свали непостојећа кривица за догађаје у Другом светском рату (01:07:00).