Прочитај ми чланак

Пејовић: ЛСВ – сепаратизам, као покриће за удружену пљачку грађана Војводине

0

Шућуровић о Војводини може да брине унутар своје странке јер је највећи проблем Војводине управо ЛСВ и Ненад Чанак.

Чанак, лажни борац за аутономију, је и Војводину и грађане Војводине продао бившим радикалима за два директорска места. Став Двери је био и остаће да аутономија не може бити на штету грађана, тако да се гомила непотребна администрација, плаћају дупле таксе и порези да би Чанак и Мировић живели у вилама у Липовом гају и на Чардаку.

Шућуровић би као велики заговорник ЕУ морао да зна да свака европска директива налаже управљање јавним добрима у најбољем интересу грађана. Идеја ефикасне администрације није да грађани плаћају страначке ботове и да управо Војводина служи Европи као пример лоше праксе јер сте чак и Дунав поделили на три феуда, па грађани врло често пливају у поплавама услед неспособности администрације три јавна водопривредна предузећа. Од милијарди које пољопривредници плаћају за одводњавање, чисте канале, здраву животну средину, на војвођанске њиве се не врати ни динар кроз радове, јер треба нахранити страначку војску у стотинама измишљених институција.
Када се коначно у Србији уведе ред и домаћински однос према моделима уређених земаља, за шта се Двери од постанка залажу, неће бити места за сепаратистичко пировање ЛСВ-а на штету грађана Србије.
Када се Шућуровић заиста упозна са европским директивама схватиће да ефикасна администрација кошта до 10% укупних прихода а не 70%, да газдовање шумама не значи помамну сечу, управљање водама потапање имовине грађана, а разни фондови попут пољопривредног, развојног, гаранцијског за криминалне послове политичких профитера попут Чанка и Мировића.

Председник Покрајинског одбора Двери за Војводину Радош Пејовић