Прочитај ми чланак

ПЕДЕРИ ОРГАНИЗИЈУ СКУПОВЕ ПРОТИВ ПЕДЕРА НА ВЛАСТИ, а нађе се и по који геј

0

Дамњан Кнежевић један од оснивача народне иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије“ у свом ауторском тексту је дао критички осврт у вези протеста који се у децембру одржавају сваке суботе у главном граду Србије, Београду. Текст преносимо у целости:

„Браћо и сестре желим да вам се обратим као неко ко је ове године са својим саборцима организовао или учествовао у десет протеста и најмање 20 акција против режима АВ због издаје земље. Наиме, сведоци смо великих притисака са Запада како би се решио „косовски чвор“, тј како би званична Србија признала независност Шиптара са Космета коју су они једнострано прогласили 17 фебруара 2008. Већ смо много пута нагласили да ако попустимо на теми Косова и Метохије глобалистичка машина ће нас свести на београдски пашалук. Поред теме опстанка Космета у Србији за коју сматрамо да је кључна у овом периоду  бавили смо се темама очувања породице и породичних вредности.

Уз огромну цензуру на интернету и тоталног медијског мрака успели смо у мају месецу и јуну за Видовдан да изведемо бар по 5000 људи на београдске улице у два наврата. Послали смо поруке да народ неће пристати на поделу Косова и Метохије и да се клоне наше деце. Обавезна вакцинација, отимање деце од сиромашних људи, ријалити култура, продирање ЛГБТ и ускраћивање права породиља су обелижили СНС-ову политику према породичној Србији. Такође неприметно потписивања „Маракешког споразума“ може трајно да угрози опстанак нашег народа у Србији, а то су табу теме у јавности.

Пребијањем Борка Стефановића су кренули „грађански“ протести под слоганом „Стоп крвавим кошуљама“, уз атмосферу из Париза и тренд „Жутих Прслука“ – који су у Европи  анти- глобалисти. Теме су легитимне и јасне „демонстранти захтевају медијске слободе и престанак напада на новинаре и опозиционе политичаре, наводи Ројтерс“. Велика интернет машинерија је покренута и број грађана непрестано расте, али ко је организатор протеста у Београду?

Пре две суботе смо на пар минута прекинули шетњу покушавши да поставимо питање на горуће теме са транспарентом „ПЕДЕР И ЛЕЗБЕЈКА ИЗДАЈУ КОСОВО“ и „ГЛОБАЛИСТИЧКИ ШЉАМ СНС=ДОС“. За разлику од већине грађана медијима и организаторима нисмо били прихватљиви ни ми ни теме које износимо. Следеће недеље смо изнели транспарент „НЕМА ПОДЕЛЕ КОСМЕТА, НЕМА ПОДЕЛЕ НАРОДА“ и „МАРАКЕШ ТИХА ОКУПЦИЈА“, а група људи из Новог Сада у жутим прслуцима је развила транспарент „ДА ОВИ ОДУ А ДА СЕ ОНИ НЕ ВРАТЕ”. Они су, као и ми, уз интервенцију полиције  склоњени у страну уз не тако гостопримљив став организатора. То се није десило са ЛГБТ заставама унутар шетње и ако су наводно позвани грађани да носе само националне заставе и заставу  града Београда. И ове суботе се десила слична ситуација. Сада је јасно је ко је прихватљив, а ко не, за оног ко је пријавио скуп и држи палицу. Истина ми нисмо дошли да шетамо са њима него да поставимо питања јавности на горуће теме, али они очигледно имају своје.

Такође, можемо приметити да се БГ протести у појединим медијима везују за оне у Бањалуци, што полако одаје слику „песнице (отпор)“ која се виори поред педерских застава на улицама Београда и Бањалуке поново. Лично сам имао кратак разговор на протесту са Борком Стефановићем, где сам га питао да ли су прихватљиве теме Космета и миграната на скупу. Одговорио ми је „за мене јесу али ја нисам организатор“. Па добро људи ко је организатор, кога маса следи? Жути прслуци из Париза нису, они се боре против НАТО,ЕУ, насељавања миграната ови овде НЕ. Да ли је Сорош или Соња Бисерко можда, или ипак Вучић, Ђилас, Бранислав Трифуновић. КО ЈЕ? Коме сметају наше теме и покушава да их склони на маргину, а не сметају му троцкисти и гејеви. Можда педерима (педер-карактерна особина)?

За нас је Александар Вучић највећи издајник, али ми се лично чини да га овим протестима Запад упозорава да ће пасти са власти уколико не призна „Косово“ као независну државу 2019, како је Федерика Могерини најавила. Зато браћо и сестре пазите кога следите, теме организатора и ко су они ће вам све рећи. 2019 је близу ми ћемо вас позвати да заједно устанемо за Косово и Метохију, нашу децу и нашу Србију, против „Маракешке“ окупације, па ви сами одлучите ко сте и шта сте.

Како радили тако нам и Бог помогао !!!”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!