Прочитај ми чланак

ПДП пред расулом

0

Покушај сарадње појединих људи из врха ПДП-а Вукосавље са СДА изазвао је велике проблеме и несугласице које би могле уништити овај локални одбор двије седмице прије избора, тврди извор близак кандидату за начелника Саши Катанићу.

pdp-640

Наиме, наш извор наводи како је једна група кандидата за одборнике оптужила предсједника ОО Милета Млинаревића како ће и ове изборе, као и претходне радити за своје личне интересе.

Поред тога, Млинаревића су оптужили да је Катанића кандидовао на наговор садашњег начелника Елвира Хаџиомеровића. Катанић би требао да послужи као марионета Хаџиомеровића, те на тај начин мора освојити најмање 300 гласова, који ће смањити кандидату коалиције СНСД- ДНС-СП Бориславу Ракићу могућност да побиједи и на тај начин ће Елвир Хаџиомеровић постати начелник а Саша Катанић замјеник начелника.

Прљава игра руководства OO ПДП Вукосавље се и даље наставља, чиме, према мишљењу једне групе кандидата за одборнике, још једном покушавају довести Хаџиомеровића на власт, а Катанић и Млинаревић себи обезбједити функцију замјеника начелника и одборника у СО Вукосавље.