Прочитај ми чланак

ПАУНОВИЋ: И поред људи које су довели, протест СНС у Параћину није успео (ВИДЕО)

0

Председник општине Параћин Саша Пауновић рекао је да активисти Српске напредне странке (СНС) нису успели да сакупе довољно људи из тог града за протесте испред општине, већ су ангажовали и људе из Деспотовца, али и поред тога данашњи протест није успео.

„Имамо снимке поласка и доласка три аутобуса из Деспотовца. Према нашим сазнањима, реч је о радницима Рембаса и сумњамо да су њих упутили руководиоци компаније. Чини се да акција нема везе са активностима општинских одбора СНС-а већ је реч о приватним везама Рембаса и лица која воде параћинско повереништво СНС, који су пословно везани“, саопштио је Пауновић.

Он је оценио да је скуп био неуспешан јер је број људи испред општине био мали.

„Ја сам се њима обратио и рекао да разумем њихову фрустрацију тиме што нису на власти у Параћину, а СНС је практично свуда у Србији на власти“, казао је Пауновић.

Активисти СНС-а су и овога пута тражили превремене локалне изборе у Параћину, а Пауновић им је одговорио да ће се редовни локални избори одржати следеће године.

„Очекујем да, са оваквом политиком и овако малом подршком градјана Параћина и те изборе изгубе следеће године“, рекао је Пауновић.

Међу окупљеним градјанима који су пружили подршку председнику општине Саши Пауновићу, били су и отпуштени радници Српске фабрике стакла који су раније тражили помоћ повереништва СНС у Параћину, медјутим нису је добили.

„Поштовани радници Рембаса, да ли сте ви дошли да подржите раднике Фабрике стакла који су остали без посла? Срам вас било, уместо да будете уз нас ви хоћете да скинете са власти човека који је много допринео општини Параћин“, рекли су отпуштени радници Стакларе.

Активисти СНС у Параћину су казали да су се окупили данас како би „показали јединство градјана Параћина и показали како је дошао крај бахатој власти Саше Пауновића“.

Повереништво СНС у Параћину неколико дана организује протесте испред општине тражећи превремене локалне изборе.

Општинско веће Општине Параћин, након данашње седнице, поднело је кривичну пријаву против непознатих лица запослених у компанији РМУ „Рембас“ Ресавица Деспотовац, због сумње да су организовали долазак радника те компаније у Параћин, по препоруци руководства, а ради учествовања на политичком скуп СНС-а.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!