Патриоте избацили Наташу Кандић са промоције нове Шешељеве књиге (ВИДЕО)

0

Након провокативног уласка на трибину о злоцину у Сребреницу, политицки НВО активисти које је предводила Натаса Кандиц избацени су из зграде опстине Стари град.

У згради општине Стари град пред почетак промоције књиге Војислава Шешеља „У Сребреници није било геноцида“ дошло је до инцидента, када су активисти Фонда за хуманитарно право хтели да поделе свој „Досије: Злочини над Хрватима у Војводини“, а Шешељ затражио од обезбеђења да их уклони из зграде.

Међу њима је била и бивша директорка Фонда за Хуманитарно право Наташа Кандић, коју је обезбеђење такође удаљило из хола зграде Општине стари град.

Фонд за хуманитарно право поставио је на свој Твитер налог видео на којем се види долазак Шешељ у зграду општине Стари град и чује како тражи од обезбеђења да их удаљи.

Сама промоција почела је нешто после 18.00 сати, а о новом тротомном издању Шешељеве књиге „У Сребреници није било геноцида“ говоре, између осталих, професор Ненад Кецмановић, Никола Жутић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!