Прочитај ми чланак

Паровић: Вучићу, угледај се на Путина и Меркелову, твоје мере су будаласте

0

У најновијем саопштењу за јавност председника Народног слободарског покрета (Слободара), Мирослав Паровић је поставио низ питања властима у Србији, на које још нисмо добили одговор:

„Зашто се у борби против заразе Србија не угледа на Русију, Немачку, Француску или Шведску? Одкуд то да у кризи не зовемо Русију у помоћ и не ослањамо се на ту братску државу и када се то десило да се Срби уверавају да немачка медицина није најбоља ?!

Зашто јавност у Србији не зна да водеће државе Европе немају полицијске часове, ванредно стање и логорске карантине?!

Због ћега власт свађа друштвене групе међусобом: пензинере са остатком популације, приватни и јавни сектор, домицијалне са људима из иностраства? Због чега у државним волонтерским центрима могу да раде само активисти, чланови и симпатизери СНС? Због чега власт не гледа ширу слику и како мисле да прегурају рецесују која нам следи?

Да ли смисле да је само збрињавање пензионера решење. А шта са фризерима, кафеџијама, конобарима, послатичарима, продавцима и другим људима из сектора услуга? Они не раде, а плаћају дажбине и неће никоме бити добро када се ону буду подигли.”