ПАРОВИЋ: Вучић жели да буде звезда и прогласи победу против заразе (ВИДЕО)

0

У Апатину једна италијанска компанија, која је од државе добила велике субвенције, сада отпушта више стотина радника, а има још таквих примера широм Србије, упозорава Мирослав Паровић.

– Србија мора попут Хрватске и других држава Европе да помогне приватном сектору и да спречи отказе и додатну психозу која је изазвана ванредним стањем.

Власт је донела лошу одлуку да уведе ванредно стање на овакав начин, јер је ово врста државног удара. Само се Вучић пита, а имамо бројне проблеме.

Полицијским часом је онемогућено друштво да помогне. Вучић жели да буде звезда и прогласи победу против заразе. А пре пар недеља је причао да треба само да попијемо чашицу ракије и идемо у Италију у шопинг.

Срамна је и насловна страна Информера против наших грађана који раде у иностранству. У месту Мор у Мађарској стотине српских држављана су добили отказ и станарски отказ. Њима је повратак у Србију онемогућен. Држављанство је уставна тековина и сви имају исто право и да се врате – нагласио је Паровић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!