Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Вучић увезао украјинску пшеницу пуну oтрова! У петак сви на Скупштину!

0

До протеста пољопривредника је дошло тако што је Александар Вучић по наредби увезао украјинску пшеницу пуну пестицида, а већ годину дана потпуно игнорисао проблеме наших произвођача. Сада сви наши произвођачи могу прогласе банкрот и да продају своју земљу.

Ово за „Србин инфо“ открива др инж. Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и објашњава да сада узалуд Вучићевић и остали олош представљају протесте пољопривредника као некакав удар на државу, јер протести трају већ више од годину дана, али су игнорисани од стране режима.

– Касно је за разговоре, Вучић нема решење за проблеме ових људи, који трају предуго.

Имамо манијака на власти, који сваки дан да би гасио један, пали нових пет пожара. И све то иде преко леђа обичних људи и све то изводи људе на улице.

У петак на велики протест треба да дођу и ојађени радници и пољопривредници.

Вучићеви тзв. капиларни штабови су ништа друго до СС формације које служе да утерују страх прво својима, па онда и свима другима.

Када падне ово зло сви који су били координатори капиларних штабова морају кривично да одговарају – истиче Паровић и поручује да сваком терору може доћи крај у петак 19. маја од 18 часова испред Народне скупштине.

Више о овоме у видео прилогу.