Прочитај ми чланак

Вучић уплашен! Концерн Вијести купују Пинк или Хепи, зато напада Кривокапића ВИДЕО

0

'Сведоци смо да у последњих неколико дана иду снажни напади на професора Здравка Кривокапића и на владу која треба да стави тачку на 30 година дугу власт Мила Ђукановића и његове мафије.'' почиње Паровић, те додаје да иза тих напада стоји Александар Вучић јер будућа власт жели да се радикално обрачуна са мафијом, с обзиром да се највећи део посла који црногорска мафија обавља се дешава на тлу Србије.

“Погледајте куда иду коридори кокаина. Иду од Котора, преко територије Србије, ка западној Европи. Нови Сад и Београд су псотали центри где су договара велики прекоокенаски транспорти кокаина који иду од Латинске Америке ка Европи.“

Сматра да на делу имамо балканску мафијашку унију која функционише од Црног мора до Јадранског мора.

“Зато немојте да Вас чуди што се подигла оволика харанга противу једне логичне већине, од људи који до сада никако нису били упетљани у послове са МИлом Ђукановићем, зато се нападају Абазовић, Бечић и пре свега професор Кривокапић.“

“Постоје у ЦГ онај део са којим нисам идеолошки најближи, то је онај црногорски део, они који сматрају да Црногорци нису Срби. Ја мислим да су Црногорци и Срби један народ, али поштујем да неко не мисли тако. Међу том групом се налази Миодраг МИшко Перовић, власник Концерна Вијести. Вучић се јако уплашио да ће Концерн Вијести ући на српско медијско тржиште.“, истиче Паровић те додаје да постоји шанса да Мишко Перовић купи Хаппy или ПИНК.

Такође, додао је ко су све заједнички сарадници Мила Ђукановића и Здравка Кривокапића, попут Цанета Суботића, Млађана Динкића или Бебе Поповића.