Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ Вучић спрема нови изборну превару – сви добијају шифру коју морају уписати

0

Председник Народног слободарског покрета који је у оквиру Народног блока , у коалицији са Новом Србијом , Мирослав Паровић казао је на конференцији за штампу, у уторак 26. маја, да „Српска напредна странка има нови механизам контроле гласова“.

„Они за ове изборе уводе шифарник који су доставили већ својим општинским одборима и који ће се састојати од слова и цифара. Онај ко их гласа није више довољно да слика листић, већ ће морати да поред броја један када га заокружи упише шифру. Они су шифровали Србију, свима нам дају шифре као да смо сви психијатријски болесници“, истакао је Паровић.

Он је додао да Србија и Црна Гора никада нису имале боље односе међу властима, а да народ никада више није испаштао.

„Премијерка Брнабић каже како ће мафији забранити да улази у Србију, а они држи све послове по Србији. И тек сада ће да им забране. То је нека невероватна прича. Овде хара црногорска обавештајна служба, а шеф за Београд је Беба Поповић. Они чак имају своју листу на овим изборима и то је „Уједињена демократска Србија“ . Они су скупили потписе пре ванредног стања , а према нашим информацијама њима је СНС помогао да скупи потписе“, рекао је Паровић.