Прочитај ми чланак

ПAРОВИЋ: Вучић нас продаје Албанцима, сви се морамо ујединити против њега (ВИДЕО)

0

„Кроз „мини Шенген“ ће се албанска организованост, племенска оријентација коју имају и мафијашка дружина слити у један ток. И сами Албанци кажу, преко свог гласноговорника Едија Раме, у тој унији ће једини стећи корист.

Власт у Србији очигледно не одустаје од погубног наума да нашу државу уведе у унију са Северном Македонијом и Албанијом, у унију која заокружује идеју Велике Албаније, пошто ће се у том савезу којег зову „мини Шенгеном”, наћи сви Албанци са Балкана, рекао је у свом видео саопштењу један од лидера опозиционог савеза Народни блок и председник Народног слободарског покрета (НСП) Мирослав Паровић.

Он је нагласио да ће мини Шенгеном Албанци добити могућност да се у свим балканским државама, у којима живе, слободно крећу, преносећи тако и свој капитал и радну снагу, са циљем да у потпуности овладају овим делом југоисточне Европе.

„Кроз „мини Шенген“ ће се албанска организованост, њихова племенска оријентација и мафијашка дружина коју имају, слити у један ток и што сами Албанци кажу, преко свог гласноговорника Едија Раме, у тој унији ће једини стећи корист. А, Александар Вучић, из само њему знаних разлога, не жели или не сме да одустане од једног таквог погубног пројекта какав је „мини Шенген“, па све нас покушава да увери у нешто што и слепац види да није тачно – да ће расти плате у Србији, уколико се ујединимо са Албанцима”, приметио је Паровић додавши да српске плате, ако смо уједињени са албанском државом, не могу да расту зато што ће тада постојати јединствено тржиште радне снаге, те самим тим ћемо на територији Србије имати десетине хиљада људи из Албаније и Северне Македоније, који ће радити у страним компанијама снижавајући цену рада у нашој земљи.

„Зато је овај пројекат и Сорошев пројекат, јер има циљ да заштити досадашње инвестиције са Запада, које су дошле за њих по веома повољним условима и чије субвенције, које су наше власти њима давале у претходних десетак година сада истичу, па је потребно да се кроз увоз јефтине радне снаге даље одржи рентабилност и високопрофитабилност тих страних фабрика”, закључио је лидер Слободара.

Паровић сматра да ће „мини Шенгеном“, прљави албански нарко капитал несметано ући у Србију, те да ће они тим прљавим новцем директно, без српских посредника као до сада, куповати све од Суботице до Врања, па је због тога потребно да се уједине све снаге, без обзира на идеолошке разлике и личне нетрпељивости,  у јединствени фронт против Александра Вучића и његове намере да Србију уведу у унију са Албанијом.

А шта је још говорио Мирослав Паровић, у вези опасности које доноси са собом „мини Шенген“, погледајте у видео клипу горе.