Прочитај ми чланак

Паровић – важно саопштење: Спрема се велики удар на Русију у Србији!

0

Као завршни чин пре планираног „компромисног решења за Косово“ планира се фронтални напад на руске политичке позиције у Србији, а све у склопу НАТО кампање на Балкану којој је циљ да се потпуно уклони руски геополитички интерес и утицај у региону. Имајући у виду велику популарност Русије у српском народу изабран је „меки трбух“, па ће тако бити покренута озбиљна негативна кампања о пословању Нафтне индустрије Србије са циљем да се преко тога покаже наводни негативан политички утицај који Русија има у Србији”, у видео саопштењу, у име Народног слободарског покрета, каже лидер те странке, Мирослав Паровић, а затим додаје:

„У овом моменту већ се раде наручене, лажне анализе пословања НИС-а и утицаја пословања ове компаније на укупну привреду и економију Србије. План је да се са тако исфабрикованим подацима изађе у јавност у наредном периоду и да се отвори питање политичке корупције, пљачке народа, пљачке српских ресурса и тд. У целу причу биће уклопљена и негативна кампања о гасовду који се гради кроз Србију, а који ће бити део тзв. „Турског тока“. У читавом сценарију нису искључена и хапшења одређених српских и руских држављана под оптужницом за несавесно пословање НИС-а, а све са циљем да се у народу појача утисак „малигног утицаја Русије“, а пред странцима направи слика обрачуна са руским реметилачким фактором. Дакле, за разлику од Бугарске која је по НАТО наредби НВО активисту Николаја Малинова оптужила за шпијунажу у корист Русије или Црне Горе која је српске политичке лидере осудила за измишљени државни удар иза којег је наводно стајала Русија, у Србији планирају да Русе оптуже уа пљачку и корупцију јер је процењено да ће грађани на то најбурније реаговати.

Ми Слободари такође нисмо презадовољни пословањем НИС-а јер сматрамо да има простора за много боље функционисање компаније, а поготово да има простора за већи позитиван друштвени утицај који би Гаспром као светски гигант морао имати у Србији. Међутим, ми нисмо политички и људски наивни па да не схватамо да ће цела „афера НИС“ имати за циљ само и искључиво умањење политичког утицаја Русије како би се издејствовало лакше потписивање тзв. „компромисног споразума са Албанцима“.

 

Из тог разлога унапред упозоравмо како јавност у Србији, тако и оне који се спремају на удар. Научена је историјска лекција из 1948. када су војници Црвене армије од ослободилца преко ноћи постали „силоватељи“ српских жена и ћерки, тако да нове игре тог типа неће тако лако проћи.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!