Прочитај ми чланак

Паровић: Ванредним стањем Вучић хоће да сакрије пад рејтинга и шаље људе у затвор

0

Вучић је решио да почне да шири панику, како би се на крају представио као нека врста спасиоца. Контролом страха поново хоће да почне да контролише душу овог народа и сопствени рејтинг који је рапидно почео да пада од оног момента када је његов режим почео да се спрда са овим вирусом и безбедношћу нације, поручио је Мирослав Паровић.

– Без икаквог разлога државни врх ће увести ванредно стање, иако за то не постоје разлози. Ако су се пре недељу дана смејали, како сада уводе тако радикалну меру. Сасвим је довољно да уведу ванредну ситуацију.

Ово се ради само из тога да би Вучић контролисао штету коју је нанео себи. Да онемогуће сваку критичку мисао према актуелној ситуацији и чињеници да се држава није спремила за епидемију.

Хоће да шаљу људе на затвор свако ко каже да у апотеци нема довољно средстава за дезинфекцију!

У ванредном стању не морају да обавештавају прави број оболелих. И сада лажу, а то ће нарочито да раде у ванредном стању.

Њих здравље нације не занима, већ само изборни рејтинг. Сви треба да се супротставе увођењу ванредног стања, јер ће кршити законе, које ионако крше.

После убиства Ђинђића, ванредно стање је спроводеио Беба Поповић, а Беба је и сада укључен у све ово.

Једино решење за Србију је увођење владе националног јединства, односно да стручњаци преузму одговорност и узвуку нас из здравствене кризе, а затим и економске кризе коју ће ова криза да изазове – поручио је Паровић.