Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ Србима у ЦГ: Вучићу се НЕ ЈАВЉАЈТЕ на телефон! Ево ко га руши на пролеће

0

Вучић зна да не може да га обори грађанска опција, већ национална Србија, а то је управо онај део Србије која прати СРБИН.ИНФО, ово у разговору са Војином Радовановићем наглашава Миорслав Паровић и истиче да ће Вучићев режим покушати да дискредитује нашу медијску кућу разним лажима из седишта БИА.

„Иза промена у Црној Гори стоји Немачка и Вучић то добро зна. Сада Вучић више није у љубави са Немачком и зна како ће проћи, а проћи ће као Санадер у Хрватској“.

„Немачки интерес на Балкану је да се разбије криминални круг. У том немачком раду има и доста руског рада, што није чудо ако се зна да је Штази из Источне Немачке ушао у састав немачке обавештајне службе. Вучић ће бити разоткривен преко економске кризе у току следеће године“.

Мораће да дође до обједињавање националне политичке опције у Србији.

– Лидере Демократског фронта желим да подсетим да их је Вучић продао 2016. године и да немају никакве обавезе према њему. Ја им као пријатељ поручујем да се не обазиру шта се прича из Београда. Вучићу, Селаковићу и Парезановићу да се не јављају на телефон – рекао је Паровић.

Шта је још изјавио наш саговорник о актуелним темама, погледајте у видео прилогу.