Прочитај ми чланак

Паровић реаговао у вези СНС насиља, па напредњацима поручио: Батина има два краја!

0

- Избори већ нису ни кренули, а већ имамо драстичне примере кршење изборног процеса, што указују да ће ови избори бити препуни неправилности, рекао је председник Народног слободарског покрета и један од лидера Народног блока, Мирослав Паровић, коментаришући пребијање, с металним штанглама, активиста СПС у Жабљу од стране припадника СНС, додајући да напредњаци пресрећу, прете и уцењују и представнике Народног блока, који се кандидују на локалним изборима.

– Очигледно је да је на садашњу власт такав притисак да се до јуна месеца потпише споразум са албанском страном на Косову, да је она зато све нервознија, те да жели да подоби будућу Скупштину Србије том налогу како би та републичка скупштина без било које расправе усвојила споразум којег Американци нуде Александру Вучићу у замену да претраје он и његов режим, истакао је Паровић подсећајући да у српској историји није постајао ни један владар који је Косовом плаћао своју главу и своје остајање на власти.

– Зато ми морамо да одбранимо уставни поредак и у том науму су сви добро дошли; и зато не смемо да дозволимо да нас неко по улицама бије због изборног процеса. Узвраћаћемо легалним средствима и нећемо дозволити да нас застраше. Режим је у једном моменту покренуо своју страну батине, али нека не заборави да та батина има други крај, те нека режимлије размишљају шта ће се десите када се преокрену улоге, а преокренуће се веома брзо, како ће онда изгледати ситуација и како ће се људи опходити тада према њима, закључио је у свом видео обраћању јавности лидер слободара, Мирослав Паровић.