Прочитај ми чланак

Паровић: Продаја Комерцијалне банке због Динкића;због Вучића Косово посматрач у УН

0

Од свих изборних листа које су најавиле да ће ићи на изборе, једино Народни блок није добио ни минута на националним фрекфенцијама или простор у штампаним медијима. Једино нас дискредитују у народном блоку. Ми смо једина опозициона листа на овим изборима. Све ово што се дешава не само у Куриру, него и у другим медијима је доказ за ту тврдњу - поручио је лидер Народног блока Мирослав Паровић.

– Од нас се прави једна врста страшила. Поднели смо пријаву РЕМ-у и РИК-у, као и страним посматрачима. Нама се крше основна и уставна права. Власт Александра Вучића врши реални мобинг над листом Народног блока. Жели да направи потпуно уподобјену скупштину у којој ће бити само партије које он контролише.

Да је наша економија у златном добу, као што Вучић прича, да ли бисмо себи дозволили да једину националну банку продамо државној банци Словеније!? Ко је онда у златном добу, ми или Словенци?

Вучић је пре месец дана обећао у Дрвару да ће Комерцијална банка тамо уложити и отворити нове експозитуре. Србија се финансира само из кредита, који ће доћи на наплату. Продаја Комерцијалне банке показује да смо пред економским колапсом.

Продаја Комерцијалне је чишћење мрље Млађана Динкића. Вучић му је прво претио хапшењем, да би Динкић постао један од главних људи Вучићевог режима.

Градоначелник Пирота, бивши потпредседник Динкићеве странке је једино ново дете на Вучићевој листи. Зато желим да поручим мојим пријатељима напредњацима да не дозволе да их Вучић замени кадровима Млађана Динкића.

Србија је такође и пред националним колапсом. То је Вучић и најавио када је реч о Космету. Вучић је доживео дебакл у косметским преговорима. Сада мора да прихвати да Косово добије статус посматрача у Уједињеним нацијама.

Бојкот није добар јер се прави двополни партијски систем, Вучића и Ђиласа, а ми имамо причу око Косова који је тема првог приоритета.

Тачно је да сада има мање демократије него у најцрње време Слободана Милошевића, али морамо да организујемо пто демократскије изборе и саставимо владу народног јединства која ће одбити ултиматуме око Косова. А најбоље би било да Вучић врати мандат народу, као што је то урадио Војислав Коштуница – поручио је Мирослав Паровић.