Прочитај ми чланак

Паровић поручио Делијама: Тенк са Кошара, а не из Вуковара, испред Маракане

0

„Тенк испред Маракане није споран. Спорна је симблолика тенка из Вуковара јер је то била битка коју је водила војска која није успела да испуни своју заклетву, каже у својој видео изјави за јавност лидер Народног слободарског покрета, Мирослав Паровић, у којој коментарише чињеницу да су навијачи ФК Црвене звезде, популарне „Делије”, испред стадиона свог омиљеног клуба „Рајко Митић” (Маракане) ставили тенк који су наводно заробили војници ЈНА од хрватских побуњеничких снага у Вуковару почетком 90-их година 20-ог века.

А затим лидер Слободара додаје:

„Треба узети симболику тенка са Кошара јер су у тој борби била два тенка Т55 која су знацајно допринела да војска победи и испуни своју заклетву.

Такође, битка на Кошарама још увек траје јер има пуно оних који би да праве разграничење и да тиме обесмисле жртву на Кошарама, али и Србију као државу и нас Србе као народ.”

А шта је још, у својој видео изјави за јавност, за Србин.инфо, рекао Мирослав Паровић погледајте у видео прилогу горе, па сами закључите да ли је при том био у праву.

У међувремену огласили су се и Делије на Твитеру са кратким саопштењем у којем стоји:

„То возило није из Вуковара. Ријеч је о расходованом тенку купљеном на војном отпаду на југу Србије. Возило нема мотор нити је оперативно у било ком смислу”.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!