Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ открива чиме је Вучић уценио Шапића: Спрема се нова превара за народ!

0

Видео саопштење Мирослава Паровића, председника Народног слободарског покрета у техничком мандату, у вези уједињења Вучићевог СНС-а и Шапићевог СПАС-а.

Паровић је оценио да председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић намерава да преко уједињења са Српским патриотским савезом (СПАС) Александра Шапића спроведе „мирну чистку компромитованих напредњачких кадрова“ слично како су некад помоћу Југословенске левице (ЈУЛ) замењени ратни министри и директори, функционери Социјалистичке патије Србије.

Према речима Паровића, „Шапић ће добити позицију оперативног лидера СНС-а док ће у наредном периоду Вучић ући у улогу ‘председника свих грађана’“.

„Имајући у виду да је у лето 2018. са позиције министра полиције Небојша Стефановић учествовао у акцији хапшења Шапићевих блиских рођака који су оптужени за прање новца јасно је да је Вучић одлучио да ‘не прља руке’ и да завршни чин политичке ликвидације свог дојучерашњег најближег сарадника препусти другоме, а да он пилатовски опере руке’“, оценио је Паровић у писаној изјави.

Како је истакао, опозиција треба разумним акцијама да постигне да „врло брзо политички брак Вучић-Шапић заврши на исти начин на који је завршио и политички брак Милошевић-Марковић“.