Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Митровић, да би одбранио „Задругу”, спрема контрамитинг са милион људи!

0

- И Жељко Митровић, власник ТВ Пинка, је најавио је да ће и он покренути протесте, али за заштиту „Задруге”, ексклузивно у разговору са главним одговорним уредником СРБИН.инфо, Дејаном Петром Златановићем, рекао је др Мирослав Паровић.

– Док год ТВ Пинк има националну фреквенцију нема се о чему причати, када су у питању преговори опозиције и Александра Вучића у вези захтева протеста „Стоп насиљу”, за Србин.инфо током поменутог протесног скупа, у петак 09. јуна, је рекао председник Народног слободарског покрета, др Мирослав Паровић, коментаришући докле народ треба сваконедељно да протестује, како у Београду, тако и широм Србије.

А затим је још и додао:

– И Жељко Митровић је послао свој одговор у вези овог протеста. Наиме, најавио је да ће и он покренути протесте, али за заштиту „Задруге”, те да ће позвати 3 милиона гледаоца споменутог ријалитија да би показао да су они бројнији у земљи.  Тако да ће се Вучић сада наћи у слатким мукама: са једне стране ће имати Жељка Митровића који ће протестовати против укидања ријалитија и националне фреквенције ТВ Пинку и имаће нас који ћемо протестовати за укидање његове телевизије и Задруге.

Фото: СРБИН.инфо – НеЗла

А шта је још у вези ванредних избора, које је Вучић понудио опозицији, рекао први човек Слободара за Србин.инфо погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.