Прочитај ми чланак

Паровић: Кренула кампања за останак миграната у Србији, морамо то да спречимо!

0

„Прва политичка порука у 2020. години је прмоција останка великог броја миграната у Србији. Ово нам са бројних билборда поручују Сорошевске НВО уз једну врсту емотивно уцењивачке поруке да су то људи који никоме неће наудити и да треба бити милостив.“, рекао је Мирослав Паровић, један од лидера опозиционе коалиције Народни блок у свом видео обраћању.

„Ми Срби знамо шта је то милосрђе и како се треба помоћи људима у невољи. Стотине хиљада наших сународника су као праве избеглице бежећи од рата дошли деведесетих и двехиљадитих на територију Србије. Тада ови који данас наводно жале мигранте нису ништа добро причали о српским правим избеглицама, чак су говорили да су добили то што су заслужили. Ми из Народног блока нисмо за то да Србија буде депо за мигранте и ми апсолутно немамо никкаву обавезу да те људе збрињавамо на нашој територији, поготово јер још увек нисмо успели да до краја збринемо ни већ постојеће избеглице.“, истакао је Паровић.

На крају обраћања додао је и то да су „мини Шенген“, напади на Српску Православну Цркву у Црној Гори и мигранти део једног те истог пројекта којим део западних центара моћи жели да на нашој територији направи зону сигурну за криминалце и мигранте. „Уколико не желимо да нас криминалци и мигранти потисну са наших вековних огњишта и отерају нас у Немачку да тамо будемо јефтина радна снага морамо се организовати и супроставити. Свим снагама треба ударити на „мини Шенген“, не сме се дозволити режиму Александра Вучића да заврши тај пројекат.“, закључио је Мирослав Паровић.