Прочитај ми чланак

Паровић: Еди Рама шеф Вучићу, Србија северна покрајина Велике Албаније ВИДЕО

0

Мирослав Паровић из Народног слободарског покрета подсећа да је недавно у Њујорку председник САД Џозеф Бајден примио Едија Раму, Вјосу Османи и Дритана Абазовића и очигледно дао јасну подршку албанском лобију на Балкану.

Према његовим речима, са друге стране Вучић се и даље бави спољном политиком, тако да одушеви неког у Бабушници и Сврљигу како би подизао свој лични рејтинг.

“Отуда смо као нација и држава дошли у позицију да је Рама практично шеф на Западном Балкану и да Тирана постаје центар политичког утицаја, па је и логично да гледају да појачају своје снаге враћањем Хашима Тачија који је амерички део албанског лобија за разлику од Куртија који је више немачки и ЕУ”, истиче Паровић.

Додаје да ако хитно не сменимо Вучића и његов “мафијашки режим који је и по тој мафијашкој вези подређен албанској мафији”, да ће нам перспектива бити да будемо северна покрајина Велике Албаније.

“Сетите се шта је покојни Зоран Ђинђић говорио о тежњи албанске мафије да свој прљави нарко капитал инвестирају у Србију и да купе Теразије. И размислите шта су сада све већ купили и како тим црним капиталом контролишу многе политичке и друге процесе”, тврди Паровић.