Прочитај ми чланак

Паровић: Држава „крвари“, а Вучић гради стадионе

0

“Гостујући уживо на ТВ Пинк и то други пут у последње две недеље, Александар Вучић нам је саопштио како држава крвари јер мора да увози скупу струју и гас, да је суша нанела огромну штету аграру и да идуће године доспева на наплату 4 милијарде евра дуга. Речју, стиже нас свих ових десет година пљачке, јавашлука и незнања које је режим прозвао златним добом”, каже др Мирослав Паровић из Народног слободарског покрета.

Али, како каже, да ствар буде још гора, Вучић је изнео план по коме ћемо на кризу одговорити изградњом националног стадиона у Београду и још неколико фудбалских стадиона широм Србије.

“ Дакле, уместо канала и система за наводњавање и уместо нових постројења за производњу електричне енергије, Србија се одлучила да улаже у фудбал. Плашим се да ће ускоро Вучић саопштити како је решење свих наших проблема да државни буџет ставимо на неку „сигурну дојаву из кеца у двојку“ јер очито људи које је он окупио једино тако умеју да размишљају”,наводи Паровић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!