Прочитај ми чланак

Паровић демонтирао Вучића: Држи нас као у Кустуричином Подземљу, умишља да је Исус

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је председник Народног слободарског покрета, Мирослав Паровић.

Власт само води кампању. За Александра Вучића људи не представљају ништа, само борјеве на списку сигурних гласова. Битан им је само рејтинг. Људи из Израела који му воде кампању су ми предложили да оде тамо где су жаришта по угледу на библијску причу како је Исус лечио губавце.

Ово за „Србин инфо“ поручује Мирослав Паровић и наглашава да свака пропаганда о лажним месијама и лажним пророцима се ради по узору на познате моделе.

– Вучић одлази да лечи и спушта своју руку на оболеле у жариштима и све време прича да је народ олош, да се ничега не придржава и да власт није направила никакав пропуст.

И то ће бити проглашена победа против заразом. Не колико је људи спашено, умрло и колика је штета у економији, већ ће Вучић свакога ко је преживео да прогласи да је он жив само због њега.

Велика је одговорност сада на људима из дијаспоре, молим вас причајте нашим грађанима каква је ситуација у другим државама. По узору на Кустиричино „Подземље“, Вучић хоће да нас држи у подруму, затворене и убеђује да је овде најбоље.

Замислите шта ће бити са старијим грађанима када изађу напоље, када буду изложили организам свим вирусима и бактеријама после месеци проведених под стакленим звоном? У каквом ће бити психичком стању?

У Србији се одвија психолошко-пропагандни рат Владе Србије против својих грађана. Шире страх и психозу са жељом да сломе свој народ.

И црква се, односно део владика, покорила Вучићу и по налогу власти затворила храмове. Да то нису урадили, имали бисте бруталне нападе режима на СПЦ. Све људе који у цркву одлазе, први пут су у историји спречили су да приђу богомољама. Тако није било ни у време Турака.

Вучић најављује да ће иста ситуација бити и на Васкрс. На дан победе живота против смрти људима да забраните литургије и да се породице виђају!? – истиче Паровић.

Шта је још наш саговорник говорио о актуелној ситуацији у земљи и свету, погледајте и послушајте у веома интересантно интервјуу.

Шта је још наш саговорник рекао о могућем савезу опозиције, погледајте и послуштајте у видео прилогу.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.