Прочитај ми чланак

Палма зграбио патријарха Порфирија као најрођенијег (ВИДЕО)

0

Патријарх Порфирије служио је данас на Ивањдан у Кончареву литургију на позив епископа шумадијског Јована, а по доласку га је дочекао владар Јагодине Драган Марковић Палма. Ако је дегутантно што патријарх СПЦ долази у блиско окружење човека ког повезују са сексуалним искоришћавањем и подвођењем девојака, шта тек рећи за њихов поздрав.

Како је било најављено на сајту СПЦ, Порфирије је уз Јована први пут по устоличењу служио литургија у храму Светог Јована Крститеља у Кончареву код Јагодине.

Подсетимо, Мариника Тепић, потпредседница ССП је 19. априла на конференцији за новинаре изјавила да Драган Марковић на својим „журкама“ у Јагодини и Кончареву, месту у близини Јагодине, подводи жене, девојке и малолетнице, од којих су неке довожене из Београда луксузним таксијима, о чему је на видео снимку сведочио мушкарац чији је идентитет био заштићен.

Тепић је 26. априла у јагодинској полицији дала исказ о својим сазнањима о том предмету, али није хтела да обелодањује имена сведока за које је рекла „да их у том тренутку има намање седам“, док се за њих не обезбеди заштита и омогући сведочење онлајн или у кућним условима.

Од тада до данас, Палма је ишао по телевизијама са националним фрекевенцијама, претио сведоцима и људима који желе да се расветли оно за шта је оптужен.

Не заборавимо да је и председник Вучић био у Јагодини пре месец дана. Тада је потпредседница ССП Мариника Тепић рекла како сматра да је појављивање Александра Вучића на отварању фабрике у Јагодини са директна порука тужилаштву, које се, како каже, налази у најосетљивијој фази истраге оптужби за организовану проституцију.

Након Вучића и патријарх је дошао буквално на ноге Палми, а овај га је загрлио. Да ли је то реално?!