Прочитај ми чланак

„Палма пуштен по медијима да се копрца и рециклира лажи“

0

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић навела је да је лидер Јединствене Србије Драган Марковић "пуштен по медијима да се копрца", те да је последњи покушај са проф. Робертом Вералдијем, за ког Палма каже да је демантовао наводе Санде Рашковић Ивић, а у суштини професор је само рекао да се не сећа детаља. Санда Рашковић Ивић је изјавила да јој је почасни конзул Србије у Италији Роберто Вералди испричао да је Палма подводио девојке у Јагодини.

– Палма пуштен по медијима да се копрца и рециклира старе лажи. Последњи покушај је са проф. Вералдијем за кога каже да је демантовао педантни опис Санде Рашковић Ивић како му је Палма подводио жене. Читајте српски, лепо пише – Вералди не демантује ни реч, само се не сећа детаља – написала је Тепић на Твитеру.

Подсетимо, након што је Мариника Тепић објавила оптужила Драгана Марковића Палму за подвођење жена и девојчица у Јагодини, потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић изјавила је у „Утиску недеље“ да је група Италијана, међу којима су били и наш почасни конзул професор Роберто Вералди и неколико пословних људи били код Марковића у Јагодини, где је он покушао да им „набаци“ девојке.

– После ми је професор испричао како је то изгледало. Ради се о интелектуалцима, озбиљним и ожењеним људима, морално и интелектуално на свом месту. Ту је био присустан и Дачић. Професор је рекао да су дошле неке плесачице врло оскудно обучене, без гаћица. Оне су плесале, Палма му је пришао и упитао: Коју си изабрао? Он му је рекао да није заинтересован – испичала је Рашковић Ивић сведочење италијанског професора.

Од тада, Марковић буквално сваки дан гостује на режимским ријалити телевизијама и изјављује да „Мариника треба да носи црвене чизме и ташну испод моста“, да је Санда Рашковић Ивић паразит на „грбачи народа“ која профитира од покојног оца политичара и то упорадио са тим да „Џајина ћерка хоће да буде Џаја иако не игра фудбал“… Рекао је и да је Вералди демантовао Сандине речи, иако је он у писму навео да је прошло више од 11 година од догађаја у Јагодини па се ни не сећа детаља.

Ипак, Палма би тренутно можда највише требало да учи из „случаја Јутка“, који је прво као брањен од СНС картела, да би онда ипак завршио у затвору на 6 месеци због за њега бенигне оптужнице за полно узнемиравање. И само неколико дана пошто је пуштен на слободу, режим га је опет ухапсио и стрпао у притвор на (за сада) 30 дана због веома озбиљне оптужбе за злоупотребу службеног положаја, кршења закона и стицања противправне имовинске користи (што му се до сада деценијама толерисало ). А тек ако крене ново суђење Јутки по новој оптужници, па ако исплива још много нелегалних објеката (Јуткина администрација задужена за све објекте на Копаонику) , кривичних дела, сведока…