Прочитај ми чланак

Палма организовао бунга-бунга журке, позвао и Брнабић

0

Премијерка Ана Брнабић је у време док је била министарка у интервјуу за режимске медије открила једну изненађујућу чињеницу о односу са Драганом Марковићем Палмом. Наиме, она је тада изјавила да ју је Палма звао на бунга-бунга журке.

– Звао је ме да учествујем на његовим бунга-бунга журкама. На тим бунга-бунга журкама се забављамо, певамо, ту могу да се љубе мушкарци са женама, жене са женама, али не могу мушкарци с мушкарцима – казала је она те 2017. године за режимски таблоид.

Термин бунга-бунга журке настао је, иначе, због журки бившег премијера Италије Силвија Берлусконија који је оптужен да је 2010. године имао секс с малолетном проститутком. Берлускони се на суду бранио да није знао да је наведена проститутка малолетна.

С обзиром на то су представници власти очигледно знали да Марковић организује извесне бунга-бунга журке и да се ту, како је премијерка пре четири године навела љубе „жене за женама и мушкарци за женама“, поставља се питање да ли су то оне журке за које сведок наводи да су се одржавале у хотелу и да су ту долазиле малолетне девојчице?

Подсетимо, потпредседница Странке слободе и правде, Мариника Тепић, изјавила је данас на конференцији за медије да Драган Марковић Палма, заједно са својим коалиционим партнерима, „подводи жене и девојчице“.

– Решио сам да испричам део свог рада за Марковића, не могу рећи господина јер он то није. Радио сам у хотелу у Кончареву, који је Марковићев. У том хотелу након разних журки, певале су наше „звезде“, путем Луx таксија долазиле су девојчице од 15, 16, 17 година, што су девојчице за њега и људе који су његови коалициони и пословни партнери. Знало се да после таквих журки девојчице иду са њим или њима. Углавном је то након напијања девојчица. Причали су им да им неће бити ништа и да ће им бити океј, али ништа ту није океј, јер су те девојчице доживеле трауме. Верујем да је један човек који је говорио о педофилији мислио на њега – гласило је сведочење једног од грађана Јагодине.