Прочитај ми чланак

Пак за бодичек: Вуле се смучио и Русима, у игру се враћа – Тома!

0

Октроисани национални и они други медији избегли су да обавесте грађане Србије да ове године за Дан победе Москва није желела да види никога од српских званичника. То међутим не значи да је дигла руке од Србије, а ни од Косова са све Метохијом, као саставног дела Србије.

Кремљ је по свему судећи одлучио да рехабилитује и у балканску игру врати проверене снаге – Додика, Вулина и Томислава Николића, а Хил удара контру – Вучевић, Ђурић и Брнабић. Тако ће изгледати торпедовани СНС тројац без капетана, јер Вуле је толико засрао да мора да прескочи на другу палубу.

Одавно заборављена Николићева саветница, Станислава Пак, пандам Сузани Васиљевић, нестала је са напредњачког радара оног тренутка кад је Вуле кренуо у чистку и преваспитавање Томиног кадра. Дал’ је била у Националном савету за координацију сарадње са Русијом и Кином, ил’ на Марсу – небитно је, јер као и сам Тома, имала је лепо ухлебље за неталасање. Али, Баћушке утувиле себи и дипломи да је доста било таворења о буџетском трошку и да је време за рехабилитацију и повратак на руски колосек. Прилика је права, такорећи осамдесет процентна. Интернетом већ кружи фама – Тома, сведок сарадник. Кад се покајала Пак, може и Тома! Народ воли покајнике и Месије, а Вулету рејтинг тоне.

Проф. Давор Калајжић

Вулин и Додик вратише се наштимовани из Москве и гурнуше Пак да зада неочекивани бодичек. У експлозији реминисценције, присетила се онога што сви одавно знамо – да му нису све козе на броју, да патолошки мрзи, да ужива да понижава, да бира шљам, да уређује све и да контролише све. Речју – много је болестан и гадно је разболео Србију. Једино је заборавила да каже нешто о пљачки. Баш ту ју је поново савладала амнезија.

Какав флешбек, баш нас је просветлила! И то гле случајности – тачно дан пре митинга свих митинга васељене, видљивог и невидљивог универзума.

После Њујорк Тајмса и каубојске администрације, осим што се смучио Србији, Вуле се смучио и Москви. Како ствари стоје са Кином – још не знамо. Они варе све, од бубашваба, преко псећих репова, до папака, па могу и једног Вулета. С друге стране, Куртијева Норвежанка Србији отима ЕПС, а муж јој у талу са Вулетом разваљује север АП КиМ. Лова до крова.

Да није ужасно, било би урнебесно. Све се најзад смучило и самом Богу, који је на добровољне плаћенике, махом сендвичаре и црнокошуљаше, сручио сав свој гнев и поштено их окупао. Контрамитинг је прошао уз немуште повике „Ацо Србине“, а бирови и барјактари су замајкали. Присилна дружина рапидно се осипала не дочекавши Вулетово историјско – ништа. За то време шиптари су темељно и несметано таманили север. Увек будна и спремна војска дигла се на ноге, тако да постоји оправдана бојазан да ће пронаћи црног пантера, а можда чак и нестали дрон.

Пацови излазе из рупа и кидају са брода који тоне. У ком правцу? Па у неку нову, заправо стару канализацију.

Где би друго?

Време је да Србију темељно ресетујемо на народна подешавања.