Прочитај ми чланак

ПАДАЈУ МАСКЕ: НАТО Шутановац брани Вучића од опозиције

0

Бивши министар одбране Србије Драган Шутановац оценио је да су непримерени коментари једног дела јавности на вест о хоспитализацији председника Србије Александра Вучића на Војно-медицинској академији у Београду.

„То не доприноси ничему. Мисле да добијају неке поене, лајкове на друштвеним мрежама“, казао је Шутановац током гостовања на телевизији „Прва“.

Шутановац је истакао да жели да се Вучић брзо врати на посао, „да изађе на изборе и изгуби их“.

Говорећи о састанку власти и опозиције, уз посредовање европских парламентараца о изборном процесу у петак, Шутановац је оценио да чињеница да има посредовања са стране говори да „неке ствари нису у реду“. Он је додао да би било добро да европарламентарци чују став опозиције, али да најављени бојкот избора изазива конфузију.

Шутановац је истакао да му је жао што до дијалога о изборном процесу није дошло раније. Коментаришући инцијативу „мали шенген“, Шутановац каже да постоји негативна енергија опозиције према свему што ради Влада Србије, али да је проблем што јавности није јасно шта та иницијатива представља, а да „оно што се сазнаје из медија изазива конфузију“.